Lite uppdatering

Guh vad dagarna bara passerar och det går så sjukt fort, veckorna. Kan väl bero på att jag är rätt så upptagen mest hela tiden. 
Helgen som gick var det ju då rep med eksjörevyn och det går åt rätt håll. Snart är alla kläder helt klara, sydda, utplockade och upphängda i logen. Det blir en hel del kläder men det är mest roligt. I helgen som kommer ska vi börja repa utefter körschemat på akterna för att se så att upplägget är bra, så man hinner med sina byten och kan planera om man måste byta om bakom scenen eller nere i logerna. Ni som inte vet hur fritidsgården ser ut så är det nämligen branta trappor ner till logerna så ibland måste man byta om där uppe i byxorna! 

Mina veckor går snabbt dem också, underbart jobb, dansgrupp, Alice och terapi. Jobbar även just nu väldigt mycket med att få till maten under dagarna, lägger ner en extra växel när det gäller det. För tycker det är dags att lämna ätstörningen en gång för alla!!!! 

Nu måste jag ut med Enya innan jag sticker iväg på lite ärenden! 
Mitt samtal med I idag blev förövrigt flyttat från 10 till 15 vilket gjorde att jag tog sovmorgon idag! Riktigt skönt var det!!