En regnig lördag

Igår var det en riktigt syster och bror dag som pågått ända fram tills nu. Först skjutsade jag över mamma och Jeanette till Nässjö då dem skulle åka till Köpenhamn med tjejgänget över dagen. När jag sedan kom hem så satte jag mig med min uppsats till naturkunskapen och skrev en massa om hjärtinfarkt. Så pass mycket att jag senare även skickade in hela arbetet och kände mig väldigt nöjd med det! När bror hade vaknat till fick jag ett sms och han kom över för att planera vad vi skulle hitta på. Vi valde att dra ner till stan där jag hittade en klänning som jag köpte med mitt presentkort. Sen tog vi en lång fika på Thimons då även pappa anslöt efter jobbet. 
Vi gick lite mer på stan för att sedan åka till family house där jag hittade en glitterkavaj! Sen åkte vi hem till pappa och åt lite. Gick upp till stan för att kolla när folket som sprang stadsloppet rusade förbi! En hel mil skulle dem springa, helt galet!! 
Sen var det dags att åka tillbaka till Nässjö gör att hämta upp brudarna som kommit hem. 
Bror följde sedan med mig hem där vi mös framför en film innan vi somnade gott! 

Idag regnar det och min tanke att gå ner till stan för att se allt som händer där har stryckts. Istället ska jag ta det lugnt, duscha och fixa iordning mig. För ikväll ska revybandet spela på vårfesten som är här i stan. Kan bli kul!! Om det slutar regna!! 
Nu ska vi äta frukost!!