Jag lever!

Jag utnämner mig själv till första priset för den mest effektiva bloggaren i Sverige!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är anledningen till att det har varit så tyst här på bloggen, Eksjörevyn! 
Hela förra veckan så repade vi varje kväll för att sätta det sista, ljud och ljus sattes dit och allt började mer och mer likna en hel föreställning. Fredagen betydde PREMIÄR och guh vad vi var taggade och nervösa. Helt plötsligt hade vi genomfört premiären och skålade och firade. Det var sådan sjuk känsla att känna att vi har genomfört det och att publiken verkligen gillade det dem såg. Vi har fått sådana fina ord och en massa skratt ifrån folk som varit och kollat.
I lördags på båda föreställningarna fick vi ståeende ovationer utav publiken vilket är en sådan härlig känsla att få!! 

Dock har vårt hårda jobb förra veckan gjort att mer eller mindre hälften i ensemblen har gått och fått förkylningar och allt det där. Jag själv var sjukt hes i halsen hela lördagen och drack ingefärs- och honungsvatten hela dagen. Rösten höll inte riktigt i sångerna och jag fick till och med ändra om lite, vilket nog inte publiken märkte något av. 
 
I alla fall så är jag så stolt över att stå på scen med dessa fantastiskt härliga och duktiga människorna. Vi har så himla kul både på och bakom scenen. Det är ren och skär lycka att vara på scen och i logerna med dem. Vi spelar nu två helger till och jag ser så sjukt mycket fram emot det, för jag älskar att stå på den där scenen!! 
Nu jobbar jag för fullt på att få ordning på min röst och bli frisk så jag är fit for fight till helgen!