ohlalla

I går var det alltså samtal med I. 
Det var rätt skönt, fast riktigt jobbigt. Eftersom det just nu är så mycket kämpigare hela tiden och vi inte riktigt hittar någon väg ut ur det. Det gör även att man inte alltid orkar med liksom. 
Vi kom fram till lite olika saker men jag vill faktiskt inte skriva om det då jag inte är säker på om min mamma läser denna blogg eller inte, hon ska med på mötet med I nästa vecka och då ska jag prata med henne om detta. Jag har bett henne sluta läsa en gång innan men jag vet inte hur det är nu. Så ja mor, om du läser vet du att detta kommer komma upp nästa vecka. 
 
Träffade Moa i alla fall innan jag åkte till Eksjö för att ha samtal med dietisten. Även det samtalet var rätt jobbigt men bra, som alltid. 
 
På kvällen var det i alla fall dags för dansuppvisningen i Eksjö som var helt awesome! Det gick kanon även att jag någon råkade slå till mitt öra i famenummret vilket gjorde mig helt ur balans. Så det gjorde rätt ont efteråt faktiskt och även lite idag.
 
Idag har jag inte gjort något alls, en liten promenad till stan för att hälsa på några från fame-gänget som agerade tomtar på stan på julskyltningen, Linn var förbi och snackade lite skit då hon nu gjorde en liten kortvisit i Eksjö, trevligt! Nu ikväll har jag legat i soffan och funderar snart på att gå och lägga då jag känner mig rätt låg.