dbt och matschema

Denna dag har varit så lång men ändå gått så snabbt. Det var segt att ta sig upp idag och jag hade typ bestämt mig för att ta sovmorgon när en personal kom in en tredje gång. Men jag tog mig upp för att jag var så galet sugen på kaffe. Gick i för sig och la mig en stund till sen.
Pratade med två elever som är här om dbt. Dem hade tydligen tyckt att det var intressant och hade förstått lite i alla fall. Sen var jag iväg på gruppterapin och det var lite svårt att koncentrera sig men det kanske inte är så konstigt.
När en personal kom och hämtade mig från dbtn diskuterade vi ganska mycket min matsituation och det hela slutade med att vi gjorde upp ett matschema som för mig känns rimligt just nu. Ska ju stå på en scen på fredag. Det har varit fruktansvärt jobbigt med maten sen jag kom hit men jag ska börja ta tag i det. För till påsk hoppas jag att Siri kommer ner hit också. Och då kan jag fan inte ligga inlagd och vägra äta. Det är ett helvete att ta sig igenom maten på alla plan men drt måste gå!
Nu ska jag sova. Hoppas jag somnar på zupiclonen!