lite framsteg, samtal och apodosproblem

Inget speciellt tjat kring lunchen idag med I, ett litet framsteg ändå. Att jag inte diskuterade en massa utan gick ner till matsalen med henne och åt med henne. 
Sen pratade vi en del om vad som skulle tas upp på nätverksmötet nästa vecka. Skrev ner lite konkreta önskemål typ och efter att vi liksom tjaffsat lite så slutade det ändå rätt bra. Kände mig rätt motarbetad först men lyckades få fram det vilket jag tror gjorde mötet en aningen bättre ändå. 
Var rätt låg när jag åkte därifrån så när jag kom hem la jag mig en stund i sängen för att liksom försöka smälta in dagens samtal och för att vila upp mig lite.
 
Sen skulle jag hämta medicinen och självklart var det problem med den nya rullen som jag betalade i onsdags. Den innehöll nämligen bara propavan och inga andra tabletter. Som tur var så hade dem gamla apodospåsar som jag fick.
Det ska då alltid vara problem med dem där jävla påsarna! 
Åkte med mamma till Nässjö för att hämta hem Oskar som har haft ytterliggare en veckas jobb i Växjö. När vi kom hem spelade vi lite tv-spel, så mycket faktiskt. Sen har jag bara vilat då yrseln fortfarande sitter i, så är inte världens kaxigaste just nu direkt.