brev!

Idag kom brevet på posten. Brevet ifrån förvaltningsrätten, där min överklagan hamnade för att kommunen inte ville dela på kostnaden. Men förvaltningsrätten har tagit beslut om att bevilja delad betalning för behandlingshem. 
Det känns helt sjukt och extremt overkligt. Även sjukt läskigt att jag är ett steg närmare mitt mål, att bli frisk. Nu kommer ju i för sig allt det här med remisser och bedömningssamtal, men detta var ändå ett stort steg i rätt riktning. 
Jag var i kontakt med förvaltningsrätten för några veckor sedan där dem sa att jag kunde få vänta till nästa år med beslutet. Därav blev jag väldigt chockad när jag fick brev idag. 
 
Och helt ärligt. Jag är väldigt rädd. För åker jag iväg så vet jag att det kommer vara så jävla tufft. Men samtidigt så är jag mer än redo för att faktiskt bekämpa detta en gång för alla. Har mått dåligt så jävla länge och ätstörningen har tagit förjävla stor plats, vilket suger! Så nu är det läge att för sista gången fightas och faktiskt vinna det här jävla kriget!!